Home / Houtwerk / Meubels
img

Meubels

Reinigen Straalwerken Meubels

Uw meubels zijn nog geriefelijk en nog stevig gemaakt van massief hout, maar zijn ze eigenlijk uit de mode? Vroeger werd er vaak gebruikt gemaakt van een héél donkere vernis. Dit is niet meer van deze tijd en zorgt er ook voor dat uw ruimte donkerder en kleiner wordt. Het zandstralen en behandelen van uw meubels kan dus de oplossing zijn.

Het houtwerk wordt gezandstraald en licht opgeschuurd. Indien gewenst wordt er tevens vernist (we maken gebruik van een onzichtbare vernis die een beschermlaag zet en voorkomt dat er vlekken op het hout komen) of gebeitst. Beitsen of ook vergrijzen genoemd, geeft een rustieke look aan uw hout. De kleur van de beits word in overleg met de klant bepaald.

Hou er rekening mee dat bij zandstralen het hout ‘bloot’ komt en dat wij niet kunnen instaan voor de kleur van het hout en eventuele aanwezige gebreken.

Opgelet! Zandstralen vereist vakkennis en professioneel materiaal. Verkeerd gebruik kan uw ondergrond onherstelbare schade toebrengen. Schakel dus steeds een vakman in!

img

Heeft u vragen of wenst u een offerte of meer inforamtie. Neem hier contact op!

Recente uitvoeringe

Tags