Home / Houtwerk / Trappen
img

Trappen

Reinigen Straalwerken Trappen

Het zandstralen en bewerken van trappen is één van onze grootste werkzaamheden. Vroeger werd er vaak gebruikt gemaakt van een héél donkere vernis. Dit is niet meer in de mode en zorgt er ook voor dat uw ruimte donkerder en kleiner wordt. Het zandstralen van uw trap is dus de oplossing voor het ruimer en aangenamer maken van uw trap en traphal.

Bij het zandstralen worden alle deuropeningen en andere afgeplakt met plastiek, zodat het zand niet overal rondvliegt en ter bescherming. Het houtwerk wordt gezandstraald en licht opgeschuurd. Indien gewenst wordt er tevens vernist (we maken gebruik van een onzichtbare vernis die een beschermlaag zet en voorkomt dat er vlekken op het hout komen) of gebeitst. Beitsen of ook vergrijzen genoemd, geeft een rustieke look aan trap of meubels.

Hou er rekening mee dat bij zandstralen het hout ‘bloot’ komt en dat wij niet kunnen instaan voor de kleur van het hout en eventuele aanwezige gebreken.

Opgelet! Zandstralen vereist vakkennis en professioneel materiaal. Verkeerd gebruik kan uw ondergrond onherstelbare schade toebrengen. Schakel dus steeds een vakman in!

img

Heeft u vragen of wenst u een offerte of meer inforamtie. Neem hier contact op!

Recente uitvoeringe

Tags